A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Зустріч із Головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим

Дата: 02.07.2020 14:48
Кількість переглядів: 210

Сьогодні, 30 червня, до Малинівської селищної ради завітав голова Харківської обласної ради Сергій Іванович Чернов. Голова обласної ради побував у КЗ «Центр культури та дозвілля», завітав до КЗ «Малинівський ліцею №1», відвідав Малинівську амбулаторію та ТОВ "ТіПіБіеС Продакшн". Теплою, щирою та відвертою стала зустріч Сергія Івановича з представниками Молодіжної ради Малинівської селищної ради, на якій нашій молоді було надано слушні поради щодо впровадження бюджету участі у громаді та розвитку молодіжної політики в ОТГ. У спілкуванні з Молодіжною радою Сергій Іванович зазначив, що наша громада є одним із лідерів у регіоні за рівнем залучення інвестицій.

У кінці зустрічі найактивнішим членам Молодіжної ради було вручено Подяки за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, відданість справі та значний внесок у соціально-економічний розвиток регіону. Їх отримали вчитель історії КЗ «Малинівський ліцей №1» Репринцев Дмитро та голова Молодіжної ради Малинівської селищної ради Гудзенко Олександр.

Шановний Сергію Івановичу! Ми дуже раді сьогоднішній зустрічі! Щиро дякуємо за Ваш візит та слушні поради!

А хлопців вітаємо з нагородами та бажаємо подальших успіхів та процвітання Молодіжній раді.     

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень