A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Підсумки роботи

Дата: 30.12.2020 12:11
Кількість переглядів: 191

 

Не зважаючи на те, що 2020 рік виявився непростим для всіх закладів освіти країни загалом і навчальних закладів Малинівської громади зокрема. В сфері освіти, культури та спорту сталось багато позитивних змін.

За підсумками роботи з розвитку фізичної культури і спорту Малинівська ОТГ посіла 2-ге місце серед усіх громад в області. Тож такі зміни надихнули наших працівників відділу освіти, культури, спорту та молоді  рухатись в цьому напрямку. 
За рік вдалось втілити в життя багато проєктів і планів.
На території ліцею № 2 розпочалося велике будівництво спортивної зали, за кошти місцевого бюджету.
Спортивний інвентар в Малинівському ліцеї № 1 поповнився сучасними  лижами, а ще тут з’явились елементи для географічного майданчика.
В Старій Гнилиці  втілили в життя міні-проєкт «Фізичний розвиток населення». Тут створлили сучасний багатофункціональний тренажерний спортивний майданчик для дітей та дорослих. 

В 2020 р. за кошти місцевого бюджету, відремонтували і облаштували новими меблями і оргтехнікою  Малинівську селищну бібліотеку, оновили бібліотеку у Малинівському ліцеї № 2 і для нього ж закупили яскраві карнавальні костюми та декорації. А ще тут завершили поточний ремонт коридорів. За кошти обласного і співфінансування місцевого бюджетів для харчоблоку КЗ «Малинівський ліцей 1» придбали спеціальне обладнання.
Для дошкільнят в ДНЗ (Ясла – садок) встановили енергозберігаючі металопластикові вікна та придбали комп’ютерну техніку.

В КЗ «Центрі культури та дозвілля» відремонтувати глядацьку залу. Це вдалось реалізувати завдяки  участі в конкурсі мініпроєктів «Разом в майбутнє».
У Малинівській ОТГ турбуються про якісну освіту підростаючого покоління.
Кабінети Нової Української Школи оснащені відповідно до Державного стандарту: тут встановили сучасні меблі, за кошти місцевого бюджету придбали  інтерактивні комплекти, а за рахунок обласної субвенції закупили ноутбуки, ламінатори та МФУ.
А напередодні Новорічних і Різдвяних свят діти громади отримали солодкі подару
нки.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень