A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

До відділу освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради завітали юні солісти колективу «Козачата» на чолі з народною артисткою України Ольгою Янковою

Дата: 14.01.2021 11:22
Кількість переглядів: 122

 

Україна славиться добрими звичаями щедрування, які є не просто обрядовими дійствами, а чудовою традицією, яка вирізняє нас своєю самобутністю та об’єднує усіх у велику дружню родину.

У дні колоритних різдвяних свят ми завжди чекаємо на маленьких посівальників. Традиція відвідувати організації та підприємства щедрівниками започаткувалась багато років тому. Не стало виключенням і цьогорічне зимове святкування, наповнене приємними враженнями і справжньою домашньою атмосферою.

До відділу освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради завітали юні солісти колективу «Козачата» на чолі з народною артисткою України Ольгою Янковою. Маленькі щедрівники вбрані у вишиванки та народні строї з осяйною різдвяною зіркою співали колядки і щедрівки, засівали на добро і щастя. Особливо хвилююче та радісно з уст маленьких щедрувальників лунали побажання миру і щасливої долі для України.

Колектив відділу дуже зворушений привітаннями від підростаючого покоління.

Щиро дякуємо щедрівникам за таку приємну зустріч, теплі побажання та гарний настрій!

Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя і здійснення усіх мрій та бажань у новому році.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень