A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

З Днем Соборності та Свободи України

Дата: 22.01.2021 13:34
Кількість переглядів: 151

 

 

 

Закінчується зимовий святковий цикл – три великі релігійні свята зігрівають добром і злагодою наші серця, вселяють надію на те, що майбутнє буде щасливим, завтрашній день буде радісним, а Україна вільною й єдиною.

Чи не символічно, що саме по завершенню цих величних свят, понад 100 років тому відбулась вікопомна подія для всього українського народу.

22 січня 1919 року дві суверенні українські держави - Українська Народна Республіка й Західно-Українська Народна Республіка – об'єдналися в самостійну соборну державу.

У цей день ми особливо повинні задумуватись над істиною: незважаючи на те, де ми народилися чи живемо – на Поліссі чи на Донбасі, Слобожанщині чи Галичині – ми є українцями, нащадками лицарів Київської Русі й запорізьких козаків. Це усвідомлення, а також любов до рідної землі й земляків, насправді, важливіше за будь-які партійні уподобання й політичні розбіжності.

Нехай День Соборності та Свободи України назавжди буде джерелом надії на наше краще майбуття, і ця надія живиться зі споконвічної героїки визвольних змагань нашого народу.

В єдності – наша сила! Тож слава Україні та її народові! Хай береже нас Господь! Миру вам і Божої Благодаті!

З повагою відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень