A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2020 11:57
Кількість переглядів: 164

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Малинівської громади!

Вітаємо вас із професійним святом- Днем працівника культури! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну!

Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. Відкриваєте чисте живе джерело світової культури. Знайомите зі скарбами людської цивілізації. Низький вам за це уклін!

Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, миру, любові, злагоди, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!

З повагою, відділ освіти, культури, спорту та молоді


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень