A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

У Мосьпановому відбувся урочистий захід присвячений Дню визволення села Мосьпанове від німецько-фашистських окупантів

Дата: 05.02.2021 16:25
Кількість переглядів: 173

Сьогодні, у селі Мосьпанове відбувся урочистий захід присвячений Дню визволення села Мосьпанове від німецько-фашистських окупантів.

5 лютого 1943 року, в часи Другої Світової війни, село Мосьпанове було визволено від німецько - фашиських загарбників. Радість і сльози, біль і надія - все переплелося у одному слові ВИЗВОЛЕННЯ .

78 років промайнуло від того часу, та події Другої світової війни й досі не забуті односельцями. Пам’ять ...Вона кличе, хвилює, стукає у наші серця. Вона доносить до нас, нащадків тих полум’яних поколінь, імена тих, хто не шкодував своєї крові, хто приніс у жертву найдорожче – життя …

В заході взяли участь селищний голова Семер’янов Микола Іванович, голова Чугуївської районної державної адміністрації Лободенко Сергій Васильович, староста Мосьпанівського старостинського округу Шаульський Іван Олександрович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чудний Євген Миколайович, начальник відділу освіти, культури, спорту та молоді Бєлов Сергій Володимирович, голова ветеранської організації Красіля Михайло Антонович та педагогічний і учнівський колективи КЗ «Мосьпанівській ліцей».

Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто визволяв село від ворога у роки Другої світової війни та у знак пошани поклали квіти до Обеліску Слави.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень