A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Мітинг

Дата: 15.02.2021 11:58
Кількість переглядів: 137

15 лютого 1989 року для багатьох став днем, коли скінчився рахунок втратам наших солдатів та службовців. Важкий, сумний підсумок. Багато матерів і батьків не дочекалися своїх синів, котрі не сказали - «Мамо, я живий...».

Сьогодні біля пам’ятного знака загиблим воїнам-інтернаціоналістам пройшов пам'ятний захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виводу радянських військ з Афганістану. У заході взяли участь селищний голова Микола Семер’янов, керівник районної приймальні НДУ Дмитра Олексійовича Шенцева Леонід Борисов, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Євген Чудний, представники відділу освіти, культури спорту та молоді, воїни-інтернаціоналісти, друзі рідні та близькі загиблих воїнів-афганців, мешканці громади.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували воїнів, які загинули на чужих землях, виконуючи свій громадянський обов’язок. На знак немеркнучої пам’яті про загиблих присутні поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень