A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Урочисте покладання квітів до погруддя Кобзаря

Дата: 09.03.2021 11:20
Кількість переглядів: 159

В історії народу є імена та постаті, які увіковічують його славу, велич і національну гордість. Саме таким є для України ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Шевченка. Тому на початку березня вся громадськість України вшановує величну дату, не просто людини та поета, а Великого українського пророка Тараса Шевченка.

Сьогодні, за участі голови Малинівської селищної ради Миколи Семер’янова, голови районної державної адміністрації Сергія Лободенко, голови Чугуївської районної ради Ірини Постнікової, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Євгена Чудного, секретаря селищної ради Валентини Скоморохи, начальника відділу освіти, культури, спорту та молоді Сергія Бєлова в Малинівці відбулося урочисте покладання квітів до погруддя Великого Кобзаря з нагоди дня його народження.

У цей день біля пам’ятника Великому Кобзарю зібралися жителі селища Малинівка, директори закладів освіти та культури, щоб вшанувати пам’ять українського генія.

Тарас Шевченко – безсмертний для нашого народу, він є гордістю, честю і славою. І до того часу, поки в нашого народу є таке потужне джерело мужності і патріотизму, як Шеченківське слово, Україна живе і житиме!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень