A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Гордість громади

Дата: 22.03.2021 09:55
Кількість переглядів: 166

Поезія – це особлива мелодія, ритм якої примушує кожне чуттєве серце прискорено битися. Поезія була і залишається найважливішою частиною сучасного мистецтва.

З метою залучення широких верств населення до літературного надбання Тараса Григоровича Шевченка та активізації на території Харківської області роботи в напрямі національно-патріотичного виховання дітей та молоді КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації 20 березня провів Регіональний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості Тараса Григоровича Шевченка.

У заході взяла участь і представниця Малинівської громади, Веретельникова Вероніка, яка посіла II місце серед 18 талановитих читців і поетів аматорів Харківщини.

Люба Веронічко! Вітаємо тебе і бажаємо успіхів у навчанні та визначних досягнень на життєвій ниві! Ми пишаємося тобою!

Успіх людини, безумовно, заслуга його найближчих людей з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю. Ми дякуємо мамі Вероніки- Людмилі Вікторівні за творчий підхід та активну життєву позицію у вихованні дитини.

Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя! Висловлюємо надію на те, що Ваша творча діяльність на благо нашої громади буде продовжуватися і надалі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень