A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Благоустрій території

Дата: 16.04.2021 12:13
Кількість переглядів: 137

 

 

Сьогодні працівники відділу освіти, культури, спорту та молоді спільно з працівниками КНЗ "Центр позашкільної освіти" долучилися до Всеукраїнської акції з благоустрою території «За чисте довкілля» та прибрали територію прилеглу до адміністративної будівлі відділу освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради та КНЗ "Центр позашкільної освіти". Поліпшення стану навколишнього середовища та розуміння необхідності розсудливого ставлення до користування природними ресурсами – це обов’язок КОЖНОГО жителя громади та України в цілому. Адже природа – наш дім. Тож, це є своєрідною шаною природі за її багатство та велич. Ми маємо чудову можливість зробити свій внесок у чистоту нашого довкілля, власноруч створити красу навколо себе під час проведення весняного благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану споруд там, де живемо та працюємо.

Висловлюємо вдячність директору КП "Малинівка" Анатолію В'ячеславовичу за допомогу, а саме за надання трактора для вивозу сміття! 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень