A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Річниця ЧАЕС

Дата: 26.04.2021 11:55
Кількість переглядів: 124

 

Сьогодні вся Україна відзначає тридцять п'яту річницю з дня трагічної події в історії України - аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Це – не свято. Це дата, яка не терпить фальші та вигадок…

З метою гідного вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Малинівці відбувся мітинг-реквієм з покладанням квітів до пам’ятного знаку героям-чорнобильцям.

На заході були присутні ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, селищний голова Семер’янов Микола Іванович, голова Чугуївської районної державної адміністрації Волков Ігор Анатолійович, голова Чугуївської районної ради Постнікова Ірина Олександрівна та члени виконавчого комітету селищної ради.

З нагоди відзначення 35-ої річниці аварії від Малинівської територіальної громади та обласної організації чорнобильців, за мужність і відвагу в ліквідації наслідків аварії було нагороджено ліквідаторів ЧАЕС Малинівської громади.

Ми повинні пам’ятати тих, хто не повернувся з того лихого квітня і тих, хто назавжди увійде в історію як приклад мужності та відваги!

Нехай у цей день, День національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в душах кожного з нас співчуттям і милосердям, пам’яттю і вдячністю за можливість жити на квітучій Україні!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень