A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Вічна пам'ять

Дата: 29.04.2021 14:39
Кількість переглядів: 138

28 квітня відійшов у вічність останній фронтовик, учасник бойових дій, ветеран Другої світової війни Віктор Георгійович Тішевський.

Ветеран прожив довге і нелегке життя, але не дивлячись ні на що завжди залишався оптимістом і любив кожну мить свого буття! Дуже радів гостям і цінував кожного співрозмовника. Він пройшов всю війну і на власні очі бачив справжнє пекло на землі.

Віктор Георгійович розповідав, що найулюбленішим його святом був День Перемоги. Нажаль, 76 річницю з Дня Великої перемоги ми відзначатимемо вже без нього…

Нехай добрий, світлий спомин про Віктора Георгійовича назавжди залишиться у серцях рідних та односельчан, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була прикладом мужності та відваги для всіх нас… Ми ніколи не забудемо Вашого подвигу! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень