A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

День Перемоги

Дата: 09.05.2021 14:56
Кількість переглядів: 132

Сьогодні, 9 травня, ми відзначаємо 76-ту річницю Перемоги. Дата особлива, як і подія. На жаль, карантинні обмеження не дозволили відзначити Велику подію масово та відповідно до поважного дня. Однак, незважаючи на це, в Малинівській громаді не забули про день зі сльозами на очах.

Урочистий мітинг та святковий автопробіг, саме так мешканці громади з щирою вдячністю в серцях вшанували пам'ять про загиблих у Другій Світовій війні.

На Площі 1-го Травня присутні вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих у боях та тих, хто вистояв у війну, відбудував державу, але вже покинув цей світ.

Вся історія людства, на жаль, це історія війн. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою у нашій історії.

У ці пам’ятні дні надзвичайно важливо згадувати та вшановувати як ветеранів, так і усіх, хто постраждав від нацизму: дітей війни, колишніх в’язнів концтаборів та військовополонених..

Вклонімося світлій пам’яті тих людей, чиї життя було обірвано насильством світового масштабу, воїнам і мирному населенню, малим дітям і літнім людям – усім полеглим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни. Тим, хто поліг на її фронтах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, у полоні, концтаборах чи зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття…

Шановні земляки, бажаємо вам упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму якнайбільше радісних та щасливих днів. Нехай у ваших домівках панує достаток, а в душі – спокій і радість! З Днем Великої Перемоги! ????


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень