A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Вітаємо

Дата: 01.06.2021 19:53
Кількість переглядів: 131

Щороку в перший день літа відзначається велике свято – Міжнародний день захисту дітей.

Так, у всіх школах, дитячих установах проводять концерти та вечори. Дітям показують фільми, влаштовують конкурси, фестивалі. Всюди лунає музика, дитячий сміх, вручають подарунки.

Цей день - це не тільки веселощі, сміх, пісні та розваги. Це ще й можливість для дорослих голосно заявити про своє бажання і можливості зробити щось хороше для тих дітей, яких потрібно захищати.

Сьогодні,1 червня, у Малинівській громаді було проведено ряд заходів у закладах загальної середньої та дошкільної освіти присвячених Дню захисту дітей. 

В цей день для маленьких мешканців громади Молодіжна рада організувала показ мультфільму «Джек і механічне серце» та пригостила усіх присутніх солодкими подарунками. 

Джек народився в Единбурзі, в «найхолодніший день на світі», і серце його миттєво захолонуло. Кинутого матір'ю хлопчика усиновляє Лікарка Мадлен. Вона вставляє йому в груди годинник, який допомагає серцю хлопчика битися, але закохуватися Джеку не можна - такого палкого почуття тендітна серцева механіка не витримає…

Всі діти повинні відчувати увагу, любов та турботу. Постійно, а не тільки на свята. В цьому і є наш обов’язок, дорослих! Тож вітаємо найменших мешканців громади та закликаємо подарувати частинку своєї теплоти та любові тим, хто цього найбільше потребує та заслуговує – нашим маленьким малинівцям!

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного з вас обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прейдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої громади, нашої держави, нашої Планети. Тому зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів!

Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах, а ми свою чергу будемо намагатися робити все задля того, щоб ви були щасливі!

З повагою відділ освіти, культури, спорту та молоді 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень