A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Урочисте зібрання

Дата: 25.06.2021 11:19
Кількість переглядів: 121

25 років тому, нарешті здійснилася давня мрія українського народу. Для прийдешніх поколінь історики запишуть: «У ніч з 27 на 28 червня 1996 року, спираючись на багатовікову історію українського державотворення та виражаючи суверенну волю народу, був прийнятий і затверджений Верховною Радою основний Закон незалежної держави – Конституція України. День 28 червня 1996 року золотими літерами навіки вписано в літописи нашого народу».

З цієї нагоди, сьогодні на Центральній площі громади відбувся урочистий мітинг за участю селищного голови Миколи Семер’янова, голови Чугуївської районної державної адміністрації Ігоря Волкова, заступника голови районної ради Тетяни Поліщук, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Євгена Чудного, начальника відділу освіти, культури, спорту та молоді Сергія Бєлова, представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та директорів і працівників закладів культури і освіти громади.

В цей святковий день, присутні вклонилися великому синові українського народу- Великому Кобзарю. Схилилися в низькому поклоні та поклали квіти до його погруддя.

День прийняття Конституції України — свято волі, цивільного миру й доброї згоди всіх людей на основі закону й справедливості. Це свято — символ національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення й майбутнє нашої Батьківщини. Тож, любімо свою землю, шануймо себе і свою гідність, й шановані будемо іншими!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень