A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Відзначили День молоді

Дата: 27.06.2021 19:29
Кількість переглядів: 137

По-літньому яскраво та сонячно, по молодіжному гучно та весело в Малинівській громаді відсвяткували День молоді!

Відзначити День молоді прийшло дуже багато бажаючих. Свято вперше пройшло на місцовому пляжі. Під час заходу молодь грала у пляжний волейбол, змагалася у спортивних батлах, грала у шашки, шахи та дартс. На пляжі лунали сучасні хіти. Для дітлахів працювали батути, локації з солодкою ватою, аквагрим та шоу мильних бульбашок. Родзинкою заходу став фестиваль фарб Холі!  Місцеві мешканці та гості громади із задоволенням брали участь у кольорових баталіях, а вокально- інструментальний ансамбль «Лейся песня» подарував усім учасникам заходу незабутній вир емоцій, який відніс усіх своїми хітами на багато років назад. 

З найкращими побажаннями до молоді звернулися селищний голова Микола Семер’янов, народний депутат України Дмитро Шенцев, помічник НДУ Дмитро Мягкий, депутат Харківської обласної ради Микита Шенцев.

Вітаємо із Всесвітнім днем молоді та з нагоди свята бажаємо усім молодим успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, міцного здоров’я, незалежних думок та сил.

Висловлюємо вдячність за допомогу у організації заходу Малинівській селищній раді, БФ «Процвітання» та агрофірмі «Надія».

За забезпечення порядку та всебічного захисту дякуємо черговим поліцейським, пожежним рятівникам  та медичним працівникам !


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень