A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Відсвяткували Івана Купала

Дата: 11.07.2021 10:04
Кількість переглядів: 212

Цієї суботи на березі річки Гнилиця жителі та гості Малинівської громади відзначили одразу два свята – День села Стара Гнилиця та традиційне свято Івана Купала. 

Розпочалося святкування з теплих слів про рідне село: «Село живе... Не одну сотню літ молитвою зустрічає світанок і проводжає день. В золотавих туманах, прокидається воно щоранку, як і багато літ тому. Воно вітає нас щедрими кетягами калини, п’янким запахом сіна і матіоли… Рідна батьківська земля…».

На заході не забули відзначити і головну окрасу села – його мешканців. 

Продовжилося святкування театральним дійством з традиційними обрядами «Купальська ніч».  Участь у ньому взяли аматори Малинівської громади. Були танці, пісні, водяний, мавки та неперевершені ведучі. Пізніше на гостей свята чекав яскравий виступ кавер – гурту «Holiday Band», продовжилося святкування запальною дискотекою а на останок всіх присутніх зачарувало купальське фаєр – шоу та традиційна купальська ватра.

Для маленьких гостей заходу члени молодіжної ради підготували безкоштовні солодощі та розваги.  На купальському дворищі проводили майстер-класи з виготовлення вінків та розробки ляльки мотанки.

За організацію заходу виносимо вдячність меценату Зачепило Микиті Олександровичу, БФ Шенцева, АФ «Дружба», Малинівській селищній раді, колективу КЗ «Центр культури та дозвілля», КНЗ «Центр позашкільної освіти», КЗ «Старогнилицький ліцей» та аматорам громади.

За забезпечення порядку та всебічного захисту дякуємо поліцейським офіцерам Малинівської та Чкалівської громад та медичним працівникам!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень