A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Вітаємо

Дата: 13.07.2021 10:07
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

Сьогодні свій День народження святкує чудова, талановита, весела, мила та надзвичайно творча людина – директор КЗ «Центр культури та дозвілля», керівник народного аматорського фольклорного колективу «Малинова криниця», заслужиний прцівник культури України Янкова Ольга Григорівна!

Шановна Ольго Григорівно, все своє життя Ви присвятила галузі культури, Вас знають і поважають, як односельчани так і колеги з усієї країни. Кожен, хто хоч раз почув Ваш чарівний голос, назавжди запам’ятає його мелодійність та щирість! Прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Ми пишаємось Вами і від душі бажаємо на довгі роки міцного здоров’я, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних і близьких. Молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!

З повагою відділ освіти, культури, спорту та молоді


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень