A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Вітаємо

Дата: 11.08.2021 12:12
Кількість переглядів: 255

 

Сьогодні свій День народження святкує заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чудний Євген Миколайович!

Шановний Євгене Миколайовичу! Вітаємо Вас з Днем народження! Від щирого серця зичимо завжди відчувати задоволення та гордість від успішного втілення планів. Ваш неймовірний професіоналізм, досконале знання професійної сфери, щира турбота про добробут Малинівської громади, порядність і тактовне ставлення до оточуючих – взірець для наслідування!

Прийміть наші побажання міцного здоров`я та наснаги на підкорення всіх життєвих вершин. Хай злагода у родині, всебічна підтримка вірних друзів, плідна праця колективу надихають Вас на нові звершення. Нехай оптимізм, життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізувати нові ідеї та приймати мудрі рішення. Бажаємо Вам святкового настрою, творчої наснаги, сил і терпіння, великого родинного щастя і добробуту, нових здобутків та трудових досягнень на благо нашої громади.

З повагою, колектив відділу освіти, культури, спорту та молоді!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень