A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

До початку нового навчального року залишились лічені дні

Дата: 22.08.2021 13:04
Кількість переглядів: 323

 

До початку нового навчального року залишились лічені дні.

Минулого тижня завершився огляд стану готовності закладів освіти Малинівської громади до навчального процесу. За результатами огляду усі освітні заклади належним чином підготовлені до роботи та готові відчинити свої двері для дошкільнят та школярів.

За поліпшення комфортних умов для перебування дітей у закладах, за фінансування ремонтних заходів виносимо вдячність Малинівській селищній раді та депутатському корпусу, педагогічним працівникам, технічному персоналу та батькам. Відчувається, що у цю нелегку працю кожен з вас вклав частинку своєї душі. Щиро дякуємо за плідну роботу з покращення умов для навчання та виховання дошкільнят та школярів. За ваше безмежне добро, підтримку і світло душі. Ця підтримка - свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем освіти і розуміння непересічної важливості виховання дітей. Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, натхнення, злагоди і добробуту!

З вдячністю і повагою, колектив відділу освіти, культури, спорту та молоді!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень