A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

День Незалеженості

Дата: 23.08.2021 13:09
Кількість переглядів: 334

 

23 серпня, у переддень Дня Незалежності України, в Малинівській громаді яскравим дійством відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України.

Святковий концерт розпочався неймовірним танком у виконанні хореографічного колективу «Імпульс», під звуки гімну України на Малинівській площі замайорів Державний прапор, у теплій атмосфері селищний голова Семер’янов Микола Іванович привітав із святами громадськість та побажав миру, злагоди та взаєморозуміння кожному мешканцю громади. Святкування продовжилося менш офіційною частиною, усі присутні розчинилися у ритмічному флешмобі, далі дійство продовжилося традиційним велозабігом, в якому взяло участь понад 65 учасників, пізніше всіх учасників велозабігу частували смачним кулішом і на останок насиченого дня на площі відбулася запальна дискотека для дітей та дорослих. День видався справді насиченим і незабутнім на яскраві емоції. Дякуємо кожному учаснику заходу, що розділили години цього сонячного дня з нами.

За забезпечення порядку та всебічного захисту виносимо вдячність поліцейським офіцерам Малинівської громади та медичним праціникам!

Шановні мешканці Малинівської громади усім вам, дорогі земляки, у теперішні нелегкі дні бажаємо спільно й і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. Нехай Господь береже всіх нас! З Днем народження, Україно!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень