A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Вітаємо

Дата: 01.10.2021 08:50
Кількість переглядів: 327

 

Професія вчителя одна з найбільш шанованих, найпочесніших та найвідповідальніших. Можна сказати, що вчитель створює майбутнє країни, тому, що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості. Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання. Вихованням і навчанням можуть займатися люди зі схильністю і любов'ю до цієї справи. Учитель повинен любити і передавати свої знання іншим, захоплюватися самим процесом навчання і виховання людини. Успіх педагогічної діяльності багато в чому залежить від комунікативних здібностей вчителя, від його уміння налагодити правильні взаємини з дітьми.

В Малинівській громаді працюють справжні майстри своєї справи! І сьогодні, у переддень вашого професійного свята – Дня працівників освіти, яке об’єднує всіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань, науки, мудрості, ми хочемо привітати вас з професійним святом. Від щирого серця бажаємо вам здоров’я, творчого натхнення, мудрості, терпіння і впевненості у завтрашньому дні. Щастя, добра, благополуччя вам і вашим родинам!

Саме ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і високий професіоналізм допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи. 

З повагою, колектив відділу освіти, культури, спорту та молоді


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень