A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Урочистий захід

Дата: 28.10.2021 13:44
Кількість переглядів: 338

28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників — день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

З нагоди 77-ї річниці визволення України, сьогодні в Малинівській громаді, на Площі 1-го Травня, відбулося урочисте покладання квітів до підніжжя невідомого солдата. На заході були присутні почесні гості: представники Чугуївської районної державної адміністрації та Чугуївської районної ради, представники органів місцевого самоврядування, працівники відділу освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради та колектив КЗ «Центр культури та дозвілля».

У цей день ми схилили голови перед пам'яттю загиблих воїнів-визволителів та вклонилися живим учасникам тих героїчних подій. Їх подвиг – це еталон мужності, патріотизму, сили волі та справедливості. Ми зберігаємо правдиву історію великої перемоги нашого народу, адже це складає міцну основу для єдності майбутніх поколінь нашої Батьківщини!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень