A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Вітаємо з завершенням навчального року!

Дата: 31.05.2024 09:50
Кількість переглядів: 82

 

        

 

Дорогі учні, вчителі та батьки!
Вітаємо вас із завершенням навчального року!  Сьогодні ми святкуємо останній дзвоник  з особливим трепетом і глибокими емоціями. Вже котрий рік стає роком  випробування для кожного з нас, випробуванням на стійкість, витримку і віру. Війна забрала у нас багато, але вона не змогла
зламати наш дух і бажання навчатися, ділитися знаннями і підтримувати одне одного.
Учні, ви стали справжніми героями, навчаючись в  умовах повномасштабної війни, ви показали, що знання і освіта є цінностями, які не можуть бути знищені. Ви надихаєте нас своєю мужністю і прагненням до кращого майбутнього.
Вчителі, ваша праця цього року була надзвичайно важливою. Ви не лише викладали матеріал, а й підтримували своїх учнів, допомагали їм долати труднощі і дарували надію. Ви стали прикладом відданості і професіоналізму.
Батьки, ваша підтримка і терпіння є безцінними. Ваша любов і турбота допомогли дітям впоратися з викликами цього року. Ви є справжньою опорами для своїх дітей.
Бажаємо всім міцного здоров’я, миру та благополуччя. Нехай наступний навчальний рік буде спокійним та безпечним для нас та нашої держави! Дякуємо за ваші зусилля, витримку та оптимізм. Віримо, що разом ми здолаємо всі труднощі і досягнемо великих успіхів!

З повагою колектив відділу освіти, культури, спорту та молоді


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень