A A A K K K
людям з порушенням зору
Орган місцевого самоврядування відділ освіти, культури, спорту та молоді Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області

Новини

Увага! Увага! Увага!

Сьогодні, 02.07.2020, о 18.30 на футбольному полі зі штучним покриттям, розташованим на території КЗ "Малинівський ліцей №1", відбудеться товариська зустріч із мініфутболу між ветеранами Харківського національного університету будівництва та архітектури та смт Малинівки. Запрошуємо вболівальників підтримати нашу команду - ветеранів смт Малинівки!!!

15:08 02.07.2020

Відкритий Чемпіонат Малинівської селищної ради з мініфутболу 2020

Ось і завершилися ігри відкритого Чемпіонату . Турнір проводився з метою популяризації міні-футболу в громаді, пропаганди здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності та підготовки футбольних команд до нового сезону. У відкритому Чемпіонаті з мініфутболу за перемогу змагалися 6 команд. - «Play Ball»; - «Friends club»; - ФК «Дружба»; - «40+»; - «TPBS»; - «Репінець». Трійка команд лідерів сформувалася після першого кола, та все ж інтрига першості тривала до останнього туру. Ці команди, демонструючи змістовний та видовищний футбол, і розділили між собою призові місця. Заслужену перемогу здобув ФК «Дружба», друге місце посіла команда «Play Ball», а третє отримала команда «40+». Велика подяка учасникам, вболівальникам, а також усім, хто долучився до організації та проведення Чемпіонату! Бажаємо вагомих звершень на шляху до нових спортивних перемог!

15:05 02.07.2020

Зустріч із Головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим

Сьогодні, 30 червня, до Малинівської селищної ради завітав голова Харківської обласної ради Сергій Іванович Чернов. Голова обласної ради побував у КЗ «Центр культури та дозвілля», завітав до КЗ «Малинівський ліцею №1», відвідав Малинівську амбулаторію та ТОВ "ТіПіБіеС Продакшн". Теплою, щирою та відвертою стала зустріч Сергія Івановича з представниками Молодіжної ради Малинівської селищної ради, на якій нашій молоді було надано слушні поради щодо впровадження бюджету участі у громаді та розвитку молодіжної політики в ОТГ. У спілкуванні з Молодіжною радою Сергій Іванович зазначив, що наша громада є одним із лідерів у регіоні за рівнем залучення інвестицій.

14:48 02.07.2020

Малинівський ДНЗ (ясла-садок) відновив свою роботу

10.06.2020 відновив свою роботу Малинівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) Малинівської селищної ради  Чугуївського району. На період адаптивного карантину в закладі функціонуватиме 3 групи, які відвідуватимуть по 10 дітей у кожній. У закладі організовано протиепідемічні заходи відповідно до вимог чинного законодавства. Малинівська селищна рада забезпечила Малинівський ДНЗ (ясла-садок) безконтактними термометрами, антисептиком для обробки рук, дезінфікуючими засобами, рідким милом, паперовими рушниками, засобами індивідуального захисту, контейнерами з кришками для збору ЗІЗ, електричним бойлером. Тож маленьким вихованцям та вихователям бажаємо гарного оздоровчого періоду в садочку.   Усіх батьків просимо з розумінням поставитися до карантинних обмежень, утриматися від входу до закладу освіти, дотримуватися маскового режиму у громадських місцях, дезінфекції рук та збереження дистанцї.

16:29 10.06.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень